torstai 10. syyskuuta 2015

Kesä vaihtuu syksyyn ja molemmat antavat parastaan


Katsellessani viime kuussa otettuja kuvia kävi kyllä selväksi, että elokuu antoi meille ihan parastaan. Ihanan kuumat päivät sekä iltojen lämpö ja (kuiva) hämäryys olivat omiaan kotoilulle, tunnelmoinnille ja herkuttelulle. Ja niissä merkeissä taisi meillä viime kuu kuluakin aika täydellisesti.Työn ja koulun alkaminen ovat haitanneet harrastustoimintaa ja se kyllä näkyy erityisesti käsitöiden määrässä. Virkkuukoukku on saanut olla ihan rauhassa, neulakaan ei ole ollut käytössä lainkaan. Erilaisista työkaluista ja käden jatkeista ainoastaan hiomakone, pensselit ja spraymaalit olivat kovassa käytössä. Elokuu päättyi ja syyskuu alkoi muuttorumballa. Tyttären asuntoon liittyen tehtävälistalle jäi vielä monenmoista näpertelyprojektia. Syyskuun sateet antavat näemmä odotella onneksi itseään, eli toiveita on, että viikonloppuna voisi viettää diy-ulkoilmaelämää.

Pieni Lintu -blogissa on koottuna linkkejä blogien elokuisiin kollaaseihin. Roppakaupalla tiiviitä tunnelmakuvia siis tarjolla.
Kuluneesta kuukaudesta jää toisaalta vähän ristiriitaiset tunnelmat. Samaan aikaan kun oma fokus on ollut tiukasti kotona ja omassa olotilassa, on muualla maailmassa isoja mullistuksia käynnissä ja nyt jos koska olisi oikea aika aktivoitua perehtymään mitä meillä ja maailmalla oikein on käynnissä ja mitä sitä itse voisi asioiden eteen tehdä..

Kukapa voisi tiivistää uutisten ja yhteiskunnallisen kuohunnan kannalta kuluneen kuukauden tunnelmaa paremmin kuin Uppo-Nalle.


Uppo-Nalle kuutamossa kulki kohti kotia.
Kulkiessaan mietiskeli pommeja ja sotia.
-minä en tahtoisi koskaan jäädä
sotavaunujen alle,
siksi aion aina olla rauhallinen nalle.
Rauhan lauluja laulelen koko maailmalle.
Luonto kuunteli nallea hiljaa,
kuutamo valaisi kypsää viljaa.
Uppis tallusti elokuun yössä
mietteet ja mieli rauhantyössä.
                (Elina Karjalainen)

3 kommenttia:

 1. Kauniita yksityiskohtia <3
  Värit sopivat upeasti yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäänkin ihan erityisesti tämmöisestä kesän jo haalistuneista väreistä juuri ennen syksyn kaikkien uusien värien vyöryä.

   Poista