perjantai 2. lokakuuta 2015

Jonoon järjesty!Voiko syyskranssia enää yhtään helpommin tehdä kuin, että pinkkaat kauniita ja värikkäitä vaahteranlehtiä
nipuiksi ja tuikkaat nipuista rautalangan läpi.  Lopuksi kiepautatpinkan ympyräksi, otat askeleen taaksepäin, ja iloitset syksyn parhaista puolista;  huikeista väreistä.


Tarvitset
vain rautalankaa (minä käytin vanhan ja rikkinäisen pölykapselin tukiraudan), sopivat kengät lehtikasoissa kahlaamiseen, ehkä vähän värisilmää lehtien yhdistelyssä….

Saat 
selkäjumppaa, punaiset posket, raitista ilmaa, väriterapiaa, uuden makrotasoisen näkökulman lähiluontoosi ja hetken aikaa kauniina loistavan kranssin.  Kranssi ei ole pitkäikäinen, mutta eipä ole syksykään…

Kuva Pixabay

Syysvärien antama voima tuleekin juuri nyt todella tarpeeseen. Tuleva viikonloppu tulee kulumaan tiukasti neljän seinän sisällä opiskeluun liittyen töiden merkeissä ja tenttikirjojen parissa, uh. Miksi, oi miksi, en tehnyt näitä hommia ajoissa pois pyörimästä…. Mikä on se ihmisluonnon ominaisuus joka pistää jättämään asiat viimetippaan (ja yli) ja oppiiko sitä joskus olemaan ajoissa liikkeellä sellaisten asioiden kanssa jotka tulevat joka tapauksessa tehtäväksi? 

2 kommenttia:

  1. Kaunis kranssi! Tsemppiä opintoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Työn ja huvin täyteinen viikonloppu ollut, tenttikirjatkin kulkeneet matkassa...

      Poista