tiistai 19. huhtikuuta 2016

DIY; String hylly


Minulla on eteisessä tietokonepöytänä vanhasta polkusingeristä tehty taso. Haluan käyttää kunnollisen kokoista näyttöä ja `oikeaa` näppistä ja hiirtä jotka yhdistän läppäriini.  Kun kerran puhutaan kirjekuoren kokoisesta pöydästä, on läppäri siis vienyt sen vähäisenkin tilan mitä työskentelylle olisi käytettävissä. 


Tarvitsin siis ehdottomasti pienen kevyen hyllykön tietokonepöytäni yläpuolelle. Jonnekin mielen sopukoihin painunut muistijälki The Little Village –blogissa toteutetusta hyllyköstä tuli mieleen kun törmäsin String Pocket –hyllyn mainokseen. Hyllylevyt kävin kaivamassa autotallimme ehtymättömältä `tätäkin-voi-joskus-johonkin-tarvita –osastolta. Ne ovat pari vuotta sitten vanhempieni keittiöremontin yhteydessä  puretusta keittiökaapista. Hyllyn sivut ovat astiankuivatuskaapin ritilöitä; toinen löytyi omasta varastosta saman keittiöremontin peruilta, toinen piti käydä hankkimassa rautakaupasta. Hyllyt asettuvat ritilöille kulmarautojen avulla.


Nyt minulla siis on hylly läppärille ja kulloinkin aktiivisimmassa käsittelyssä oleville opiskelukirjoille. Lopputulos ei ehkä tule kuitenkaan pysymään ihan tämänlaisena. Haluan leventää hyllykön niin leveäksi kuin se tuohon tilaan mahtuu olemaan. Olisikohan sinne autotalliin tullut varastoitua leveämpiäkin keittiökaappeja, vai pitääköhän ihan investoida pariin metriin liimapuuta.  
Jos tarkkaan katsoo, niin jonkinmoista alintajuntaista piiloviestintää on muuten nähtävissä noista kuvista ; nostin hyllylle ensimmäisen kirjapinon mikä eteeni osui ja eikös sieltä paista silmiin teksti `Hyvä aviomies`. Ei hullumpi tosiaan, sen suuremmin mukisematta näpersi hääpäivän kunniaksi  hyllykköä kuivauskaapin ritilöistä.  Lupasin että juhlistamme päivää vähän paremmalla ruualla jahka hylly vaan ensin valmistuu. Että voikaan grilliltä haetut makkaraperunat maistua joskus tosi hyvälle! 


13 kommenttia:

 1. Hieno. Tosiaan leveämpi hylly sopis tilaan hyvin. Ja hyvä ruoka on ihan nälästä kiinni! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leveämmät hyllyt kyllä keventäisi vähän kokonaisuutta.

   Poista
 2. Hei! Minun oli ihan pakko tulla vastavierailulle. Onpa sinulla hyviä DIY-vinkkejä ja blogityylisi on sen verran mukavaa luettava, että taidanpa jäädä lukijaksi!!! :)
  Oikein mukavaa viikon jatkoa! T: Satu (Satuelämää-blogin takaa)

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea ja hienosti toteutettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on kyllä ihan mahtava, kiitos The Little Villagen. Toteutus saattaa vielä mennä uusiksi.

   Poista
 4. Suorastaan nerokasta! Ja hymähdin tuolle "tätäkin voisi joskus tarvia"-varastolle. Minulla on vähän sellainen tuo askartelutarvikekaappi. Sinne ei Konmarit pääse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konmari-ajattelu ei saa minultakaan varauksetonta hyväksyntää, kiva kun on varastoituna kaikenlaista ei-niin-juuri-nyt-tarpeellista materiaalia odottamassa ideaa ja inspiraatiota.

   Poista
 5. Moi!! Nyt vasta löysin tämän postauksen, ihan mahtavan näköinen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit. Kiitos ideasta. Tosin uusiksihan tämä hylly vielä meni.

   Poista