perjantai 30. syyskuuta 2016

Maisema ikkunan takana
Ostin vuosia sitten kirppikseltä yhdellä eurolla rullanlopun Cole & Sonin Woods koivutapettia. Suurin osa rullasta kului viime syksynä tämän  arkistokaapin tuunaukseen, mutta pikku pätkä oli jäänyt vielä varastoon pyörimään.

Arkistokaapin kunnostuksesta enemmän juttua täällä

Ruokahuone kaipasi jotain piristystä lasihyllykön vastakkaiselle seinälle. Olen hiljalleen kerännyt varastoon  vanhoja ikkunoita ajatuksena uudistaa / laajentaa leikkimökki piharakennukseksi. Pari yksittäistä ikkunanpokaa on tuosta suunnitelmasta jäämässä ylimääräiseksi, joten yksi niistä päätyi raamittamaan ruokahuoneen koivikkoa.


Cole & Sonin koivut sopivat hyvin syksyyn, mutta jouluksi olisi mukava vaihtaa raameihin joku talvisempi kuosi, esimerkiksi tämä Ferm Livingin Family Tree blue, harmi vaan että sitä ei taideta missään myydä metreittäin. 

Kuva Ferm Living

Ainakin Dekologia.fi myy metreittäin Ferm Kids tapetteja,  toivottavasti metrikauppa laajenee jossain vaiheessa myös Ferm Living tapetteihin.


Eijffingerin Pip-malliston ihanuuksia myydään sen sijaan metreittäin Colore.fi  -verkkokaupassa, joten keväällä voisi lasin taakse päätyä vaikka jompikumpi näistä kuoseista.Tapettikauppiaat hoi, metrimyynnissä näyttäisin olevan selvä markkina-aukko. Tapetti kun sopii tuotteena niin moneen muuhunkin kohteeseen kuin vain seinälle.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Rouhee on aika mieto ilmaisu. Itse sanoisin varmaan, että rujo tai krouvi tai sikaruma...

   Poista
 2. Koivuteos miellyttää kovasti. Luonto tulee kotiin. Sympaattista.

  VastaaPoista
 3. Tuo on totta. Näpertäjät kaipaa metritavaraa! Kaunis tapetti tuo koivu!

  VastaaPoista
 4. Kiva kehys! Taidan napata tuosta ideaa, saako? Varsinkin vanhoja ja retrokuvioisia tapetteja saattaa löytää ihan ilmaiseksi yksityisten liikkeiden varastoista. Niin minulle kävi,kun kesällä hain kukkatapetteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki ideathan on diy-väen kesken enemmän tai vähemmän jaettuja, itsekin tämän jostain napannut, nyt en vaan osaa jäljittää että mistä.

   Poista
 5. Kiva koivutaulu. Oletko ajatellut, että laittaisit taakse ledit. Itse tein töihin ja siitä tuli todella kiva. Tuo sinun koiramagneetti-ideasi oli mainio. Liisa

  VastaaPoista