perjantai 17. heinäkuuta 2015

Fiat lux (tulkoon valkeus) vai sittenkin Omnium oleam perdidi (olen nähnyt turhaa vaivaa)Kirppiksellä tuli joitain vuosia sitten vastaan kaksi joonialaista pikkupylvästä. Hissaharrastajana pakkohan ne oli kotiuttaa vaikka pyörällä oltiinkin liikkeellä. Onneksi materiaali on jotain polyuretaanin tapaista eli pylväät ovat ihan superkevyet.
Aikansa pylväät ovat palvelleet sellaisenaan yöpöytänä makuuhuoneessa, mutta nyt paikoin esille pukkaava runkomateriaali alkoi haitata sen verran, että pylväät saivat uuden valkoisen pinnan.
Jos olivat pylväät kitschiä parhaimmillaan (pahimmillaan) jo ennestäänkin, niin nyt vasta ovatkin….. 

Malttia olisi voinut taaskin harjoittaa vähän enemmän; spraymaalin puuttuessa homma hoidettiin valkoisella seinämaalilla ja seinän maalaamiseen tarkoitetulla supersuurella pensselillä.  Silloin kun inspiraatio iskee, pitää toimia, tai ottaa riski että homma päätyy (loputtomalle) TBD-listalle….

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi täällä, kivaa kun löysit blogiini ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi <3 Se aina ilahduttaa kovasti. Tänne tulin ja ehdottomasti ja ilomielin jäin. .)

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kiitos! Tämä blogin pitäminen on kyllä hauska harrastus; jo näin vajaan viikon kokemuksella tuntuu antoisalle. Teknisissä asioissa on kyllä aikamoista vääntämistä, mutta sitäkin kivempi kun saa jonkin asian ratkottua.

   Hyvää kesää, keleistä riippumatta, mustikat ainakin kasvavat...

   Poista