tiistai 24. lokakuuta 2017

DIY; korkkimaljakko


Tämä on se viikko kun kauppareissulla  oranssi väri hyökkää päälle ja kunnolla. Eikä siinä mitään, antaa tulla vaan, oranssi on värinä ihan paras!!
Tähän asti olen onnistunut vastustamaan pilkkopimeässäkin-hohtavat oranssiset sokerikuorrutemunkit ja muut halloween-herkut sekä krääsäkoristeet. Lempiväristä huolimatta halloween näkyy tässä talossa vielä vähemmän kuin esimerkiksi vappu.Kassalla kuitenkin itsehillintä petti ja koriin tippui kimppu oranssisia krysanteemeja. Kotona kukat näyttivät jotenkin vaisuilta tavalliseen lasimaljakkoon aseteltuina. Kaapissa oli vielä puolikas Jyskin korkkitabletti jäljellä, niinpä krysanteemit päätyivätkin itsetehtyyn korkkimaljakkoon. Pöytätabletista leikattu suikale on ihan vaan pyöräytetty kuumaliimalla lasisen kurkkusäilykepurkin ympärille. Siinäpä koko homma lyhykäisyydessään.
Hyvää Halloweenia vietittepä sitä sitten isosti tai pienesti.

16 kommenttia:

 1. Minä ostin Halloween-juttuja lisää eilen.En voinut vastustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että on Halloween, lykkää tuota joulun alkua vähän pidemmälle..

   Poista
 2. En olisi ikinä arvannut, mistä kukkamaljakko on tehty, upea.

  VastaaPoista
 3. Upea maljakko. Loistava idea ja aivan super kauniit kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis maljakko ja energiaa antavat kukkaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkia tulee ostettua ihan liian harvoin koska se energian määrä mitä kimpusta saakaan, on huima. Olen vähän (ai vähän, aikamoinen understatement) nuuka suhtautumisessani kukkien ostamiseen, mutta ihan suruhuoletta laitan usein perjantain kauppareissuilla saman rahan tai enemmän suklaaseen, höh..

   Poista
 5. Hieno idea ja kaunis lopputulos :) Kyllä oranssi on niin syksyn väri. Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oransseissa jutuissa tiivistyy syksyn parhaus.

   Poista
 6. Ihan mieletön maljakko! Sopii todella hyvin oranssien kukkien rinnalle :) Tämän syksyn aikana on oranssi iskenyt minuun ensimmäistä kertaa kunnolla koskaan. Ihanaa marraskuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi on minun ikisuosikkivärini, erityisesti syksyllä..

   Poista