lauantai 14. marraskuuta 2015

Asuuko meissä jokaisessa pieni sulovilen?
Törmäsin kirppiksellä Finnmirrorin kylppärin peilikaappiin. Hinta oli naurettavat 20 cnt, joten ihan pakkohan se oli tehdä sulovilenit.  Sulon vakiovastaus kun monen hiukan epäonnistuneen ostoksen suhteen oli aina että pitihän se nyt ostaa kun niin halvalla sai.No ihan totta puhuen, peilikaapille on kyllä käyttöä kylppärissämme, koivuinen runko vaan ei ollut kovin hyvässä kuosissa eikä muutenkaan mieluinen.
Ensimmäisestä ja tähän asti ainoasta dc-fixauksestani (täällä) hyvässä euforisessa mielentilassa kävin ostamassa kuviollista kontaktimuovia.  Haaveilin mustavalkoisesta seeprakuviosta, mutta kun sitä ei valikoimissa ollut niin päädyin ostamaan peilipintaista kalvoa.
Dc-fixin asentamiseen olisi paljon hyviä ohjeitakin olemassa mutta mitäpä niistä. Onhan tässä vuosien varrella tullut päällystettyä yksi jos toinenkin koulukirja. Mitäpä sitä mitään kalvon lämmittämistä ja kulmien venyttämistä miettimään.. Kyllä kaappi päällystettyä tuli, mutta lopputuloksesta kertoo kaiken aviomiehen lausahdus, miten kaappi hetkessä ja helposti muuttui 20 centin näköisestä 10 centin näköiseksi. EDIT: Suruissaan, ajatuksissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti