lauantai 22. elokuuta 2015

Terassielämän nosto uudelle tasolle
Autotallistamme pari päivää sitten löytyneet olut-, limsa- ja hedelmälaatikot pääsivätkin tositoimiin saman tein. 

Jo vuosia on takapihallemme johtavassa pikkueteisessä ollut parkkeerattuna iso puinen lelurekka, jolla mieheni on lapsuudessaan muinoin leikkinyt. Peikkola-Muumilan linjaliikenne on taloudessamme kovasti hiljentynyt viime vuosina, ja kuljetuskaluston ainoana tehtävänä onkin jo vuosia ollut säilyttää päällään ulkokäyttöön tarkoitettuja vilttejä ja huopia. Rekka saa nyt luvan ajella parkkipaikalta varikolle eli ullakolle odottelemaan seuraavan sukupolven rekkakuskeja.Peikkola-Muumila linjaliikenne on toistaiseksi keskeytynyt

Sommittelin tilaan puulaatikoista hyllykön tapaisen, johon keräsin ulkoilmaelämän todellisen selviytymispakkauksen.  Viltit, huivit, sarjakuvakirjat, ulkolyhdyt, lamput, tulitikut, kynttilät ja villasukat löysivät paikkansa eri laatikostoihin.  Näillä mennään ulkoilmakauden loppuun, vielä varmaan pari kuukautta. Vähän jo mielikuvitusta kutkuttaa, että mitähän kaikkea tähän voisi jouluksi koota.


Yläpuolella olevaa hyllyä somistamaan nostin muutaman tuunatun ajatelman. Kehykset ovat ilmaiseksi saatuja, mattamustalla värillä yhtenäiseksi spreijattuja. Omatekoisuus näkyy parhaiten siinä, että yksikään teksteistä ei taida olla suorassa. Mikä se onkaan se semmoinen  työkalu, jossa pieni vesikupla kertoo linja suoruuden…. olisikohan niitä tarjolla taskukokoisena pieniin nopeisiin tuunaustarpeisiin.. Nyt muistui, sehän on nimeltään vesivaaka eli vatupassi.


Taidanpa tästä siirtyä vatupassiin keinuun. Sarjiksia mukaan ja viltti varoiksi. Kaikki irti kesäkeleistä niin kauan kuin ihanuutta vielä riittää...

5 kommenttia:

 1. Kiva terassi-idea! Kaikki tarvittava käden ulottuvissa :) Minäkin tykkään ja olen sisustellut laatikoilla josta kerron blogini artikkelissa: Laatikoita ja vanhaa puuta. Kiva blogi sulla :)

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
 2. Kiva terassi-idea! Kaikki tarvittava käden ulottuvissa :) Minäkin tykkään ja olen sisustellut laatikoilla josta kerron blogini artikkelissa: Laatikoita ja vanhaa puuta. Kiva blogi sulla :)

  60luvunnahkahousut.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kauniita käyttötarkoituksia ja asetelmia olit kyllä sinäkin laatikoillasi tehnyt. Ja se samassa postauksessa ollut kaislikosta löytynyt jakkara!! Huh huh mikä löytö, sanan varsinaisessa merkityksessä.

   Poista
 3. Mahtavan näköistä, mieletön myös tuo rekka, räsymatot, kauniit tapetit, ai että tykkään todella paljon! <3 Paljon samoja värejä kuten meillä ja täälläkin kaikkea vanhaa tavaraa ja puulaatikoita. <3 Kiva postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Räsymatot on muuten juttu, joka on ruvennut kaiken aikaa viehättämään enemmän. Vielä pari vuotta sitten käytin räsymattoja vain varastoissa yms tiloissa, nyt vaihdoin ensi kertaa kesän ajaksi kaikkialle räsymatot.

   Poista