tiistai 11. elokuuta 2015

" Siinä pieni pyörähtää, missä iso aikoo"


Työviikon jälkeen ei oikein energia riittänyt mihinkään isompaan ja järjellisempään tekemiseen viikonloppuna, vaan energianrippeet tuli käytettyä kaikenlaiseen pieneen puuhasteluun. Varastossa odottaa muutama huonekalu tuunausta ja kunnostusta, mutta nyt keskityttiin kaikenlaisen pienen tarpeettoman väsäämiseen. 

Pienet kultaraamit sai taustan rikkinäisen lastenkirjan takakannesta.

Joka kerta liitutaulumaalia levittäessä ihmettelen, että miksei tätä ole keksitty myydä spray-maalina. Jahka maalipurkki kuluu loppuun, niin siirryn liitutaulutarran käyttöön.

Kukkapurkiksi tai säilytykseen. Kuva vääristää, tämä on oikeasti ihan peittävä mattamusta.

Sisäkukat pääsivät tuulettumaan ulos ja saivat ulkovaatteeksi ylleen farkkulahjekuosin...

Maailman nopein tuunaus rumille peltipurkeille; vanhan roskikseen menossa olevan villatakin hihat, naps.

Kirppiksillä on tullut käytyä kesän aikana poikkeuksellisen harvoin, ja löydötkin ovat olleet vähissä. Tässä kuitenkin muutama löytö viime kuulta.

En ole mielestäni ihmisenä kovinkaan bling, mutta tämä lasia muistuttava kynttilänjalka kutsui luokseen. Hinta, 1,90 euroa, ei sallinut jättää ostamatta. Härpättimessä on valokin, mutta ehkä nappaan sen pois. Lasipullot ilmaislaatikosta.

Hyväntekeväisyys myyjäisistä tarttui mukaan lipasto vitosella. Koska eteisessämme ei ole koskaan liikaa tilaa kengille (ymph, onpa näky..) niin lisäsimme lipastolle jalat. Menivät pahus väärään paikkaan, olisin halunnut vähän sisemmäs, mutta olkoon näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti