tiistai 3. tammikuuta 2017

Tahdon elokuviin... katukatti Bob


Nyt ei kyllä mene yhtään yksiin minun ja elokuvien teatterilevityksistä Suomessa  vastaavien yritysten  maailmat. Viime vuonna tähän aikaan Suffragette –elokuvalle ei ensin meinannut millään löytyä teatterijakelijaa. 

Nyt vastaavassa tilanteessa taitaa olla Katukatti Bob –elokuva.  Kirjan perusteella (täällä enemmän kirjasta)  filmatisoitu  `A street cat named Bob ` -elokuva sai ensi-iltansa briteissä viime marraskuussa.  Finnkino on nyt omilla facebook –sivuillaan  vastannut kyselijöille, että elokuvalle ei tällä hetkellä ole sovittuna ensi-iltaa teatterilevityksenä.  Luultavasti pikkaisen huonot kävijäluvut briteissä ovat saaneet elokuvajakelijat kallistumaan DVD/Blue ray –jakelun kannalle. Harmi, olisin mieluusti uppoutunut Lontoon katukuvaan pariksi tunniksi leffateatterimiljöössä.

Luin Big Issue -lehden arvostelun elokuvasta ja nähtävästi filmatisoinnissa on (ainakin edes) pyritty tekemään oikeutta James Bowenin pyrkimyksille  entisenä päihteidenkäyttäjänä muuttaa elämänsä suuntaa.  

Luke Treadaway  tuntuu ainakin ulkoisesti hyvälle valinnalle esittämään James Bowenia. Bobia elokuvassa esittää kahdeksan eri kissaa, yhtenä niistä ihka oikea Bob.


Ohessa muutama ennakkopala elokuvasta:

Elokuvajulisteen kuvalähde:
 https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=50857528. Julkistu Fair use -lisenssillä. 

2 kommenttia:

  1. Ai ettei tulekaan:( Olen niin odottanut tuota. Kaksi kirjaa olen lukenut, kolmas ei vielä ole tullut vastaan. Toivottavasti tulee sitten edes pian dvdnä

    VastaaPoista
  2. Huonolta näyttää parhaillaan, harmi. Luulisi että tälle olisi katsojia teatterilevitykseenkin asti, mutta aika kova kilpailu saattaa parhaillaan uutuuselokuvissa olla, tosin taitaa painopiste olla parhaillaan draaman sijaan enemmän kaikenlaisessa toiminnassa.

    VastaaPoista