keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Kesähuoneen pieni pintaremppaVuosi sitten kesällä muutimme vanhan leikkimökin kesähuoneeksi liittämällä mökin kuisti osaksi sisätiloja (täällätäällä ja täällä lisää niistä muutoksista). Sisäpuolella muutos jäi vähäiseksi; lelut ulos ja ruoanlaittopöytä sisälle, siinä suurin piirtein kaikki mitä `sisustamisen` eteen tehtiin.  Leikkimökin vitivalkoiset lastulevyseinätkään eivät olleet mikään kaunistus, mutta jäivät odottamaan sopivaa ideaa uusiksi seinäpinnoiksi.  Keskeneräisyys toimi tietty juuri niin kuin tapana on, eli tilaan alkoi pikkuhiljaa kerääntyä kaikenlaista roinaa pihahommista.Tänä vuonna aurinkoinen ja lämmin kesä houkutti viettämään ulkoilmaelämää pihalla, joten kesähuone jäi vähän hunningolle ja alkoi hyvää vauhtia muuttua takaisin pelkäksi romuvarastoksi.  Syksyn tullen sisustussuunnitelmat saivat kuitenkin kunnolla vauhtia, kun eteen tuli mielenkiintoista materiaalia sisäseinien uudeksi pinnaksi.  Nimittäin vanhoja navetan sisärakenteista purettuja lautoja. Olisihan noista laudoista voinut rakentaa vaikka mitä muutakin, mutta juuri nyt ei ollut tarvetta rakennella mitään vaan vihdoin viimein vauhdittaa kesähuoneen uutta ilmettä.  Samalla pistettiin ulkoseinään pari ikkunanpokaa lisää (yksi ikkunaruutukin onnistuttiin innoissamme rikkomaan, se toki pitää korjata pikimiten).Pitää olla pikkaisen pöljä, että tekee tämmöisiä hommia lokakuussa, mutta minkäs teet… Joskus vaan inspiraatiota tai materiaaleja joutuu vähän odottelemaan.  

Ja kyllähän tuolla `kesähuoneessa` kelpaa vieläkin viettää aikaa. Kirja, viltti ja kuuma juoma; kesähuoneessa tuntuu pikkaisen joululle.Lämmintä lokakuuta!

11 kommenttia:

 1. Oi miten upea kesähuone, näyttää niin ihanalta ja tunnelmalliselta♥ Tuolla on mukava istuskella ja ihan vaan nauttia olosta. Minä olen pohtinut josko tuon ulkoterassin joskus lasittaisi niin voisi talvellakin siellä olla:) Leppoista loppuviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri eilen viimeksi vielä istuttiin tuolla syömässä noutoruokaa. Terassilämppäri oli päällä, ja olipa aika nautinnollista. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Olipas huikea muutos. Ihanan näköinen lyhty.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva muutos ja ihana kesähuone! Kelpaisi minullekin! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kannatti tehdä muutos. Silloin tehdään, kun inspis tulee. Vielä voi nauttia siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ollaan nautittukin uusitusta kesähuoneesta. Viimeksi eilen istuttiin syömässä noutoruokaa tuolla.Hieno syksy ollut.

   Poista
 5. Ihana kesähuone! Niin tunnelmallista.
  Mukavia hetkiä tuohon kauniiseen mökkiin >#

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno kesähuone! Hienot värit, puuta ja valkoista ja ulkovuorauksen siniharmaa (?) on just eikä melkein.

  VastaaPoista