torstai 3. marraskuuta 2016

DIY; Adventtikynttilät kaapista löytyneistä aineista


Tuunaajan työkalupakkiin kuuluu ehdottomasti kasa eri värisiä sähkömiehen teippejä. 


Metallinkeräykseen lähdössä olleet tomaattisosepurkit saivat uuden ulkokuoren parilla kiepillisellä teippiä.  Yksi purkillinen piti käydä ostamassa lisää, jotta koossa oli sopiva adventti-määrä. Samalla tuli katseltua uusin silmin säilykepurkkiruokia. Hyllystä löytyi mitä kaunein pieni kultainen säilykepurkki, mutta kun sisältö oli simpukoita, himputti. Ei ole ruokana omalla mukavuusalueella, ei ainakaan neljän purkillisen verran. Eli tomaattisoseella siis mennään..


Koristehiekalla täytettynä ovat ne juuri sopivan kokoiset kruunukynttilöiden alustaksi.  


Kynttiläsarja näytti kivalle jo sellaisenaankin, mutta liimamalla Ikean männävuotiset pakettikortit kylkeen, muuttuivat ne adventtikynttilöiksi.


Kruunukynttilä on muuten saanut nimensä  joko kynttilän käyttämisestä kirkkojen kattokruunuissa tai jalan kruununmuotoisesta mallista. Niin tai näin, suosikkikynttiläni! Tähän aikaan vuodesta näitä kuluu..

7 kommenttia:

 1. Kiva idea ja tuli mieleeni että hups minunkin on kohta jo tehtävä taas adventtikranssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se sellainen pöydälle laitettava, johon sitten tulee kynttilät?

   Poista
 2. Meillä onkin kuules sellanen teippitarha omasta takaa, että välistä oikein ärsyttää.. Isäntä roudaa teippejä mistä löytää ja pojan erkkateippejä siellä täällä.. no, näinhän niitä saisi hyödynnettyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh:) Siinä voisi miesväki olla vähän ihmeissään, kun teippiä alkaa kulua..

   Poista
 3. Tosi kiva idea. Me koristeltiin viime vuonna kynttilät samalla tapaa, mutta siinä pitää muistaa ottaa teippi irti ennen kuin liekki lähenee sitä. Tämä siis huomattavasti käytönnöllisempi tapa :)

  VastaaPoista