torstai 7. tammikuuta 2016

Elämäni copycattina
Näin tammikuussa sitä useimmiten kokee aikamoista yliannostusta kaikesta siitä visuaalisesta viriketulvasta, jota jouluun aina liittyy. Karsittu, pelkistetty, vaalea ja neutraali alkavat kummasti houkuttaa jopa tällaista värikkääseen ja pursuilevaan tottunutta `sisustajaa`. 

Tällä viikolla keittiö palasi takaisin oranssilla sävytettyyn musta-valkokuosiinsa ja siinä yhteydessä huomasin selailevani verkkokauppojen alesivuilta erilaisia mustavalkoisia tarjoiluastioita.
 Keittiön tasollamme pidetään aina käden ulottuvilla purkillista pikakahvia. Jouluna purut ovat majailleet pukin kuvalla koristellussa peltibpurkissa, ja tarvitsivat nyt siis uuden säilytysastian itselleen. Astioita vaan on kaapit jo ennestäänkin pullollaan. 
Niinpä ostamisen sijaan päädyin pilkuttamaan valkoisen posliinipurnukan liitutaulu-DC-fixin jämistä leikkaamillani palloilla. Pesuahan nämä eivät varmaankaan kestä, vaan eipä tarvitsekaan.... tai designiahan siitäkin syntyy, jos ja kun pallot alkavat putoilla yksi kerrallaan.

Tästä se designtuotanto lähtee...

Tahallani en yrittänyt kopioida mitään tunnettua suomalaista designia, mutta yhtä sellaista muistuttava tuote tästä kyllä taisi puolivahingossa syntyä.

Samalla kun pallojen leikkelemisen alkuun pääsin, niin joulusta jäänyt hyasintti sai samalla uuden ruukun itselleen.

4 kommenttia:

 1. Hauska idea, harmi vaan tosiaan ettei taida pesua kestää. Mulla olis tuota dcfixiä vaikka kuinka ylijäämänä enkä tiedä mitä niillä tekisin :/

  VastaaPoista
 2. Ei taida kestää; ehkä korkeintaan varovaisen käsinpesun. Minulla nuo purkit ovat säilytysrasiana jotta kestää minkä kestää ja aikanaan nypitään pois...

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihan loistava idea! Mullakin on tuo Marimekon salaattikulho ja muutamia pienempiä kulhoja. Noin saisi kivasti halvalla seuraa niille. Ehkä voisi myös Sharpie-tussia kokeilla niin kestäisi pesuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posliinitussilla minäkin ajattelin nämä sitten tehdä uusiksi kun alkaa fixit rapista..

   Poista