keskiviikko 30. joulukuuta 2015

DIY: Mä tässä mitään ruusutarhaa ala...Olen tainnut luvata sekä suullisesti että täällä blogissakin, etten varmalla ala mitään suodatinpussiruusuja ikinä askartelemaan. Alkoi kuitenkin vapaapäivänä mietityttämään, että millähän sitä korvaisi peruskynttelikköjen muoviset havumansetit.


Niin vaan mieli muuttui ja löysin itseni keittiön kaapilta suodatinpusseja etsimästä. Perusruusuista nämä eroavat siinä, että leikkasin keskelle ristikon, josta sitten tiputin kukat kynttilöiden ympärille. Muistuttavat kyllä enemmän neilikkaa kuin ruusua, mutta yhtäkaikki, täyttävät tämänhetkisen tehtävänsä ihan kunniallisesti.
 Marenkeja muuten alkoi tehdä mieli….

2 kommenttia:

 1. Noi suodatinpussi ruusut<7 neilikat sopivat todella hyvin tuohon kynttelikköön! Ihana valkean harmonia. Tulee mieleen talvi.
  Itse olen monta monituista kertaa sortunut samaan vannomiseen, etten ikinä..nytpä vältän tällaista, kun luultavammin ennemmin tai myöhemmin kokeilen kaikkea sitä, mitä enuskoisi tekeväni. Viimeksi oli ne karkkipaperit..japussukkahan siitä tuli..sitten myöhemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).Karkkipapereiden kohdalla vannominen menee minulla toisinpäin; varmasti vielä joskus teen niistä jotain. Vielä on ollut sisällön syönnin asteella valmistautuminen.

   Poista