perjantai 11. joulukuuta 2020

Lahjavinkki ihmiselle jolla on jo kaikkea?


 

Meille suomalaisilla on Itämeri monella eri tavalla tärkeä. Merta käytetään kulkureittinä ja sieltä saadaan luonnonvaroja. Moni elinkeino nojautuu mereen ja sen antimiin. Itämeri tuottaa meille suomalaisille henkistä hyvinvointia.

Mutta miten kauan? Jo nyt jokakesäiset laajat sinilevälautat ovat meille konkreettinen elämään vaikuttava merkki Itämeren huonosta tilasta, mutta kyllä herkkä Itämeri kärsii useista muistakin ympärivuotisista ongelmista.

Tiesitkö, että Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä? Samalla se on meidän ainoa meremme. Ei riitä, että pyrimme säilyttämään Itämeren hyvinvoinnin – tarvitaan myös paljon palauttavaa työtä. Tarvitaan nopeita, välittömiä ja konkreettisia toimenpiteitä ja eri tahojen yhteistyötä.

Joulukukat naapurille, suklaarasia pomolle ja tonttukoriste opelle? Tarvitsevatko lisää lahjoja? Itämeri tarvitsee. Lue lisää ja anna lahja Itämerelle osoitteessa puhdasmeri.fi  Lahjoituksestasi saat käyttöösi sähköisen joulukortin.

John Nurmisen säätiö

Ihminen ja Itämeri

2 kommenttia:

 1. Oikein hyvä lahjavinkki!
  - Olen aikanaan ollut mukana vesien suojelussa mm. silloin, kun Forum Marinumin edustalle ostettiin niitä laattoja. Niitä tuli ostettua lahjoiksi silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli mukava lisä, että lahjoituksen saattoi `kohdistaa` johonkin tiettyyn kohtaan Itämerta. Aika konkreettista, kun kiinnittää lahjasumman täsmälleen omaan mökkirantaan :)

   Poista