keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Sarvet ojossa sisustamaan


Kausisisustaminen ei ole Vintagentin juttu sitten yhtään.  Tunnen itseni ja tiedät, että jouluiset sisustustekstiilit ja koriste-esineet tuppaavat jäämään esille vähintään pääsiäiseen asti. Joskus muinoin, kun lapset olivat pienempiä ja kotia koristeltiin enemmän,   tonttuja bongattiin sieltä täältä vielä vappunakin..


Ei siis mitään joulupukki ja tonttu -aiheisia koriste-esineitä tai tekstiilejä meille, niin eipä sitten tarvitse stressata toisessa päässä juhlakautta..¨Sen sijaan erilaisia sarvipäitä (porot, peurat, hirvet.. mitä näitä nyt on) on viime aikoina hiipinyt osaksi sisustusta. Viimeisenä lisäyksenä sarvipäiden sarjassa  kehyksiin päätyi  kaksi peura-aiheista lahjakassia.  Samassa sisustuspuuskassa tuli siirrettyä entinen puulaatikoista tehty  `ruokakomero` olohuoneeseen lankojen ja kankaiden  säilytystä varten.
Melko värikylläistä meillä täällä. Saattaapa olla, että punainen tehosteseinä on nyt aikansa elänyt ja vaihtuu joulun mentyä johonkin neutraalimpaan sävyyn. Tai ehkä sittenkin pääsiäiseen mennessä, voi mennä vappuun astikin…


13 kommenttia:

 1. Sarvipäät ovatkin mahtava sisustusyksityiskohta! Pidän muutenkin talviseen aikaan tunnelmallisesta sisustuksesta ja on kiva lisäillä pieniä yksityiskohtia sinne tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Haaveilen että joskus vielä kärsivällisyys riittäisi sellaisen pahvista taiteillun poron tekemiseen.

   Poista
 2. Tuo punainen seinä ON hieno! Ja verho..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raikastui aikalailla kun sohva vaihtui valkoiseksi..

   Poista
 3. Voi miten tunnelmallisen näköistä! Punainen seinä ja puulaatikot on upeat, ja sarvipäät viehättävät minuakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo puulaatikot ovat kyllä ihan parhautta, monikäyttöisiäkin vielä.

   Poista
 4. Kauniin ja lempeän näköistä, todella viihtyisää :)

  VastaaPoista
 5. Nuo sinun taulusi ovat kyllä ihastuttavia!! Tunnelmallisen näköistä :) Mukavaa viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 6. Kyllä minäkin pidän tuosta punaisesta seinästä. Puulaatikot ovat suorastaan herkullisia ja sarvipäät herkkiä. Kaunista kaunista :)

  VastaaPoista
 7. Ihania sarvipäitä olet löytänyt kotiasi kaunistamaan. Me olemme myös ihastuneet sarvipäisiin eläimiin, lähinnä peuroihin ja haluaisimme itse asiassa seinällemme sarvitrofeen tai jonkin eläimen kallon, mutta emme ole mieleistämme vielä kirppiksiä kierrellessä löytäneet. Mietimme myös, että sarvet voisi ehkä saada metsästäjältä ja sen jälkeen niistä voisi teettää trofeen. http://www.hohkuri.com/

  VastaaPoista