sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Pullolaatikoista maustekaappiKesäkeittiö alkaa sisätiloiltaankin pikkuhiljaa muotoutua. Työskentelytasona toimii Ikean koivuinen Förhöja apupöytä.  


Kahdesta kumolleen käännetystä viinipullolaatikosta rakentui tason päälle pieni ja näppärä liukuovinen maustekaappi.  Viinin nimi kannessa peittyi liitutaulusta tehdyillä pylpyröillä ja salmiakkikuvioilla. 


Käytetyimmät mausteet vaan pieniin purkkeihin ja liitutaulutarraa ympärille. Jos alkaa näyttää siltä, että maustekaappi on tuossa tiellä, niin voihan nuo sitten kiinnittää ruuvilla johonkin kohtaan seinää. 

Saattaa olla, että meillä juodaan juhannuksena normaalia parempaa viiniä kun houkuttaisi rakentaa nuista laatikoista kokonainen minilipasto...

#förhöja #ikea

6 kommenttia:

 1. Loistava idea! Taidanpa tehdä kierroksen viiniä juovien tuttavien luona ja "varastaa" idean omaankin käyttöön. Kiitos tästä vinkistä ja (toivottavasti) aurinkoista kesänjatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Hauska idea ja ajatus, että ihan vaan lipaston takia tässä juodaan reilusti viiniä. No, mitä sitä ei tekisi, kun idealamppu syttyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joskus muinoin valitsin perheen ruuan sen mukaan että sain oikean mallisia peltipurkkeja yhteen askartelujuttuun. Perhe ei erityisesti riemastunut (muistaakseni) tonnikalaa tomaattipyreessä -ateriasta.

   Poista