maanantai 13. helmikuuta 2017

Matto menikin uusiksi..


Piparipurkin kannen avulla maalattu keittiön ”uusi” matto (täällä) menikin sitten samantein uusiksi.  Pallurat oli omaan silmään liian vaisun näköisiä. Onneksi ei tarvinnut kuin kääntää tekstiili toisin päin ja maalata uudelleen.. 


Raidat on tehty sähkärinteippiä hyväksi käyttäen, eikä tavoitteena edes ollut mitään pilkuntarkkaa raidoitusta vaan juurikin vapaalla kädellä tehdyn näköinen. Nyt vaan tekstiiliväripurkki piiloon, ettei tule kiusausta jatkaa kuviointia.


Sisustuksen trendit päätyy tähän talouteen aina rutkasti viiveellä, eli yleensä siinä vaiheessa kun trendsetterit alkaa poistamaan niitä kirppiksillä. 


Lieneekö viime aikojen marokkohenkisyys jo menossa ohi, kun viikonlopun kirppiskierroksella osui silmään useampikin tyyliin sopiva esine. Kotiutin kauniin kuparikannun nimellisellä 20 sentin hinnalla. Kaunis on, vaikken mitään järkevää tarkoitusta tälle keksikään. Ehkä sitten ihan vaan maljakkona?Hyvää alkavaa viikkoa, kevättä on selvästi jo ilmassa.

8 kommenttia:

 1. No ei ollut kannu hinnalla pilattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollut ei, olisi ollut aika mahdoton jättää sinne.

   Poista
 2. Hieno kannu ja kiva on tuollaisenaan koristeena tai maljakkona. Hauska tuli matostasi. Hyvää ystävänpäivää tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi mietityttämään, että mihinkähän tarkoitukseen moiset on tarkoitettu, kahville? Tai sitten juuri kukille. Hyvää ystävänpäivää Liisa!

   Poista
 3. Vaude! Tosi kiva tuli tuosta matosta. Joo laita ihmeessä tekstiiliväri piiloon. Tekisi mieli kokeilla myös!

  VastaaPoista
 4. Kiva maljakko!Aina ei tarvitse kodin sisustuksen olla sitä viimeisintä uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet esineet olisivatkin kyllä täällä ympäristössä aika silmiinpistäviä...

   Poista