sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

DIY; seinähylly puulaatikoistaOmasta pikkukaupungista tuntuu lähtevän tai lopettavan yritys toisensa jälkeen. Viimeisin lopettaja oli Flying Tiger Copenhagen.  Tigerin tuotevalikoima on ollut tällaiselle tuunaajalle ihan täysosuma; hauska, halpa ja yllättävä.  Jatkossa lähin Tigerin liike on 50 km:n päässä, eli Turussa käydessä tulee varmasti käytyä myös Tigerissa katsastamassa kulloinenkin tuotetarjonta.  Olen myös tykästynyt Tigerin liiketilojen skandinaavisuutta henkivään puiseen sisustukseen. Tuotteet ovat kivasti esillä FSC-sertifioidusta puusta tehdyissä laatikoissa.Jotain mukavaa kuitenkin  lopetusuutisessakin.  Liike ilmoitti, että myymäläkalusteina käytetyt puulaatikot annetaan eteenpäin niitä haluaville.  Olin satavarma, että kun työpäivän jälkeen ehdin paikalla käväistä, ovat puulaatikot varmasti jo kaikki menneet. Vaan eipä olleet, niitä oli vielä hurjasti jäljellä. Pikkaisen oli innostumisessa pitelemistä. Mielikuvitus meinasi lähteä laukalle pohtiessa, että mitä kaikkea kivaa näistä oikein voisikaan tehdä ja tuunata. Pakkasin autoon (tilanteen huomioiden melko maltillisesti) parikymmentä laatikkoa.Ensimmäiset kahdeksan laatikkoa päätyivät samantien eteisen seinälle hyllyksi. En ole laatikoita millään lailla käsitelty tai yhdistänyt vaan ainoastaan naulannut yksittäin seinään. 


Hyllyjen alapuolella oleva kaappi vaihtui valkoiseen (täällä kaapista enemmän).  Ensivaiheessa hyllyyn päätyneet esineet ovat aika lailla sitä mitä käsiin sattui osumaan.  Hyllyn ja kaapin välissä olevat eläintaulut ovat sisustustyynystä tehtyjä (täällä niistä tarkemmin). Vielä jäi laatikoita jäljelle, loput päätyvät todennäköisesti kesäkeittiön hyllyköksi..

13 kommenttia:

 1. Onneksi meillä Jyväskylässä on Flying Tiger ja siellähän on pakko poiketa joka kaupunkireissulla. Ompa ihme että kerkesit saamaan vielä laatikoita, ovat kivan näköisiä noin laitettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt kohdistaa ostoseurot hiljaisen pikkukaupungin liikkeisiin silloin kun se vaan on mahdollista, mutta Tiger on yksi syy lisää ajaa ostoksille Turkuun aina silloin tällöin. Toinen Turkuun vetävä liike on Clas Ohlson.
   Itseäkin ihmetytti, että ehdin laatikkoja saada..

   Poista
 2. Kaunis lopputulos. Itsellä sama suunnitelma mutta käytetyistä puulaatikoista. Vielä en tosin ole päässyt kiertämään osto-myyntiliikkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puulaatikot ovat kyllä tosi monikäyttöisiä, minä haaveilen parista isosta ja käytetystä laatikosta, joihin laittaisin pyörät alla.

   Poista
 3. Upea hylly tuli!! Vaikka aina on niin kurjaa, kun joku liike lopettaa :(

  VastaaPoista
 4. Harmi että liike joutuu toimintansa lopettamaan:( Mutta tuo seinähyllykkö on kyllä kiva! Ihanaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa viikkoa sinullekin (apua, ulkona on satanut yöllä lumipeite..)

   Poista
 5. Tuli ihana hylly, vaikka harmihan se on, että liike joutui lopettamaan. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi Turun tarjonta on kuitenkin sopivan lähellä...

   Poista
 6. Katselen kateellisena ja kyselin jo Vanhalta herralta, onko meillä lautaa ;) Komea hyllykkö eikä maksanut paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää nollabudjettiset jutut on vaan niin munkin suosikkejani.

   Poista
 7. Kauniit hyllyt. Meilläkin on hieman saman tyylinen. Ainut ongelma on, että meillä on kivitalo. Eli seiniin täytyy reiät tehdä akkuporakoneella. Semmoinen pitäisi siis saada. Tai ehkä löytyykin, mutta muistaakseni akku siinä on melko huonossa kunnossa.

  VastaaPoista