Hae tästä blogista

perjantai 9. lokakuuta 2015

Keittiötunnelmia
Pieni Lintu -blogin kuvahaasteessa jaetaan tällä viikolla keittiötunnelmia.  Annoin kameran kiertää keittiössämme. Vähän kyllä tuntuu, että samalle lautaselle on näissä kuvissa päätynyt hajuvettä ja lihapullia. Tiedättehän sanonnan asioista, jotka ovat ihania, mutta eivät välttämättä yhdessä.
Enpä tiedä, yksityiskohtien kautta katsomalla oma keittiö näyttäytyi yllättäen aika tummana ja pikkuisen turhan bling-blinginä, Toisaalta niitä lihapullia (tai olkoon vaikka nakkeja) edustaa räsymatot ja pärekorit.  


Kuvissa muuten vilahtaa myös kaikenlaisia `turhakkeita`. Sellainen on esimerkiksi paahtoleipäteline; kaunis esine mutta mitä ihmettä sillä tekee? Kävisikö joskus sellainen ihme, että koko perhe olisi samaan aikaan aamiaista syömässä, ja joku (minä?) keittiöhengettärenä paahtaisi leipää pöytään tarjolle… Ei kovinkaan todennäköistä. 


Kuva flickr.com  Lisenssi CC BY-NC 2.0
Kuva EI ole vintagentin keittiöstä.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minua varoteltiin, että valkoiset kaapinovet ja musta lattia ovat pahimmat mahdolliset värit kaiken lian ja roskan kannalta. Ehkä kyllä, mutta silti pidän siitä että musta-valkoiseen on kiva lisätä värejä kaikenlaisin muunlaisin tavoin.

   Poista
 2. Kauniita tunnelmia, näyttää ihanan kotoisalta keittiöltä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuvien rajausten ulkopuolella myös kotoisan sekaista...

   Poista
 3. Jotkut turhakkeet on vaan niin kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paahtoleipätelineitä ei tarvitse olla taloudessa sitä yhtäkään, saati kahta, mutta siitä huolimatta erilaisilla antiikkimarkkinoilla ja romupisteissä huomaan hypisteleväni juuri sellaisia. Jokin siinä muodossa viehättää... kumpa keksisi fiksuja uusia käyttötapoja niin voisi ostaa lisää. Pahus kun en harrasta lautasliinojenkaan esillelaittoa.

   Poista
 4. Ihan siisti kodikas keittiö, minulla ei aina ole kaikki aina jetsulleen ja siitä kuulinkin tässä vähän aikaa sitten. Keittiössä kuulemma kaikki pitää olla siistiä ja tavarat oikeilla paikoilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä keittiö on se paikka, jossa epäjärjestys vaivaa eniten, ainakin minua. Siistiä meillä ei taida olla kuin jouluna ja juhannuksena, tai ei aina silloinkaan. Jos jotain todella toivoisin keittiöön, olisi se tilaa kahdelle tiskikoneelle. Olisi aikamoista luksusta, kun aina toista voisi täyttää vaikka toinen olisikin hetkellisesti tyhjentämättä.

   Poista
 5. Ompa kivannäköinen ja persoonallisesti sisustettu keittiö :)

  VastaaPoista