Hae tästä blogista

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Jouluvalmistelut; himmennetään valot..
Joulukuu on ollut melkoinen. Omalta mukavuusalueelta on tullut työ- ja opiskelujutuissa poistuttua useasti ja kiire, tunnemyllerrykset sekä stressi on päässyt vähän liikaakin iholle. Ei siis ihme, että nyt, aatonaattona, jouluvalmistelut on lievästi sanottuna levällään… Ja sellaiseksi saavat nyt kyllä jäädäkin.
Teen joulusiivouksen sammuttamalla valoja ja sytyttämällä kynttilät, naps tehty! Lahjat saavat hoitua tehokkaalla puolituntisella verkkokauppojen lahjakortteja hankkimalla. Vedän villasukat jalkaan ja viskon takkaan puita. Kaupassa ja kirjastossa pitää sentään vielä käydä. 


Ihan vaan siltä varalta, että tontut on kurkkineet ja juorunneet pukille epäasiallisesta käytöksestä ja vähän kadoksissa olevasta jouluhengestä. Kinkku, suklaata ja kirjoja pitää joulussa aina olla, kaikki muu on vaihtoehtoista.


Osallistun tällä postauksella Pieni Lintu –blogin joulukuun kuvahaasteeseen.

Rauhallista, omannäköistä joulua !! Tästä se joulu alkaa..

10 kommenttia:

 1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia, liikkis tuo Reino kuvakin. <3 Tunnelmallista joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppoisaa, rauhallista joulua sinulle Tiia!

   Poista
 2. Kauniita kuvia olet napsinut joulustanne. Kiva blogi sinulla muuten. Kivasti kirjoitat mietteitäsi. Olen kanssasi samaa mieltä, että jouluna pitää olla kinkkua, suklaa ja kirjoja. Itse ajattelin tänä vuonna korvata kirjat elokuvilla. Rauhaisan leppoisaa joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaata onkin mennyt runsaasti, mutta meillä vietetään sillä lailla kummallista joulua tänä vuonna, ettei vielä ainuttakaan elokuvaa ole tullut katsottua. Asia pitää ehdottomasti korjata tänään!

   Poista
 3. Ihana punapipoinen mirri! Rentoa joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kissaparka tuntuu jännittävän joulua yhtä paljon joka vuosi. Etsiytyy vaatehuoneen perimmäiseen nurkkaan murjottamaan...

   Poista
 4. Kinkku on vaihtoehtoinen, mutta suklaa ja kirjat ovat pakollisia. :)
  Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olisi uskonut koskaan sanovani tätä, mutta itsekin alan vähitellen kyseenalaistamaan jättikokoisen kinkun ehdottomuutta. Suklaata ja kirjoja on ollut tarjolla juuri sopivasti. Rauhallista joulun jatkoa myös!

   Poista
 5. Kyllä, joululta näyttää oli sitä valmisteltu paljon tai ei ;) Ja kissakin joulufiiliksessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissan joulufiilis on ollut vähän kateissa, on lymyillyt vaatehuoneessa ja komeroissa. Liikaa kaikenlaista tavallisesta poikkeavaa....

   Poista