Hae tästä blogista

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

DIY: Pyöränkumeista..

Ystäväni on tehnyt huikean hauskoja ja oivaltavia sormuksia polkupyörän sisäkumeista ja napeista. 

Niistä inspiroituneena kaivelin aamulla esille polkupyörien syyshuollosta jääneet rikkinäiset sisäkumit askarrellakseni modernin `tuohikorin`. Lopputulos on todellakin moderni, suorastaan uraauurtava, ennennäkemätön, ainutlaatuisen, hmm, persoonallinen.Ihan ei mennyt siis tämä pujottelutyö niin kuin Strömsössä. Veltto läjä mustaa kumia ja niittejä ei ehkä ihan täysin vastaa käsitystäni ruokapöydän kaunistuksesta, joten saattaa olla että tämä diy joutuu vähän hakemaan paikkaansa. Nyt se päätyi säilömään lankakeriä. Koossa pysyminen ei millään onnistunut ilman nitojan apua. Jos tuosta valmiista `tuotoksesta` uskaltaisi poistaa nuo niitit, niin ehkäpä sitten voisi vielä antaa korille uuden mahdollisuuden.Mutta, mutta.. tässä todisteita, että risoja pyörän sisäkumeja kannattaa säästää ja uusiokäyttää. Sormeen sujahti siis ystävän tekemä black bling thing  - uusi lempikoruni.


2 kommenttia:

  1. Hauskoja ideoita ne toiset keksiikin! Mutta suosiolla ;) jätän askartelut muille enkä aio säilyttää niitä mahdollisesti hajonneita pyörän kumeja. Tykkäisiköhän mies tuollaisista koreista autotallissa? (ei sillä etteikö kori kelpaisi pöydällekkin, sehän voisi tuoda rouheeta särmää kattaukseen :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minua jäi vähän kutkuttamaan pyöränrengasaskartelu, eli pyysin että meillä jatkossakin säästetään hajonneet pyörän kumit... tekniikoita pitää vielä hioa

      Poista