Hae tästä blogista

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Hotellitason palvelua kissalle

Kissastamme on puolivahingossa tullut osittain ulkokissa, vaikka aika lähellä kaupunkia asummekin. Muutaman uhkarohkean parvekeloikan jälkeen olemme antaneet periksi ja sallimme kissan kulkea avonaisesta takaovesta pihan kautta metsäretkilleen. Sisäänpääsyä varten on keittiön ikkunan alla  tuoli jonka selkänojalle kissa kipuaa ikkunaa kolistelemaan aina sisälle halutessaan.  Jahka ilmat tästä syksyä kohti huononevat (hah!) niin nyt  ikkunan alla oleva rottinkituoli sietää päästä sisälle suojaan ja tilalle tarvitaan jokin sään- ja kissan kestävämpi ratkaisu. Tämä tuikitavallinen metallijalkainen saunapenkki pääsee syksymmällä   toimittamaan tärkeää osaansa kissan sisäänpääsyrituaalissa.  Penkille tehtiin kevyt pikatuunaus. Pinnasta raavittiin maalit pois ja tilalle levitettiin kevyt kuultovaha. Tuolin rumanruskeat jalat päällystettiin kierittämällä sisalnarua metallin ympärille. Sehän voisi samalla toimia ikään kuin kissan raapimapuuna (jollaista meille ei muuten KOSKAAN sisälle tule!).  Penkin ulkoasu koheni alle vitosella, sen verran kustansi rullallinen sisalnarua. 

Penkki ennen tuunausta40 metriä sisalnarua rullalle....

Penkki näytti kaipaavan vielä jotain pientä koristetta, niinpä töpöttelin pintaan varastosta löytyneellä sabloonalla HOTEL PARIS LIEGE –tekstin.  Sabloonaan kuuluvan osoitteen jätin pois. Hassua muuten, että kyseinen hotelli on oikeasti Pariisissa juuri nimenomaisella osoitteella olemassa. Mitenkähän hotelli on päätynyt tekstisabloonaksi?  Onkohan kovinkin vanha ja historiallinen paikka;  en osaa sanoa kun nettisivut olivat vain ranskaksi. 1 kommentti:

  1. Kissoilla on niin kova vapaudenkaipuu. Jännää että tuo meidän Oskukin juuri halusi tästä sohvalta viereltä ulos takapihalle tuolityynyjen päälle nukkumaan. <3 Hienot järjestelyt teillä toista ajatellen. <3

    VastaaPoista