Hae tästä blogista

torstai 20. elokuuta 2015

Kotonaankin voi tehdä löytöjä
Posti toi Vinksallaan-blogin Maijalta `Ilahduta bloggaajakaveria` -haasteen yllätyksen. Miten voikaan olla niin täydellisesti juuri minulle sopiva kokonaisuus. Värit ovat ihan minua ja nuo kyltit pääsevät pikimiten yrttilaatikkoon kauniiksi ja käytännölliseksi lisäksi. Kortin kehystän seinälle muistuttamaan, että elämän ei todellakaan tarvitse aina olla täydellistä ollakseen aika lailla ihanaa. Kiitos! Lupaan jatkaa haastetta blogissani tulevan talven aikana.

Ikean keinu oli jo nähnyt aikalailla hyviä päiviä...
 


Mattamusta spraymaalipullo tuntuu viime aikoina kasvaneen melkein kädenjatkoksi. Ilmaiseksi facebookin annetaan-palstan kautta saatu Ikean Gullholmen rottinkikeinutuolikin muuntui mustaksi. Tuoli päätyy neitokaisen opiskelijaboksiin; joko sisäkalusteeksi tai parvekkeelle. 
Alkaa vähän toistua sama kaava näissä viimeaikaisissa kunnostuksissa. Nyt pitänee pyytää piilottamaan musta spraymaalipullo ja siirtyä muihin väreihin. 

Omasta varastosta löytyneitä olut-, limsa- ja hedelmäkoreja

Väreittä ja enemmittä käsittelyittä taitaa päästä eteenpäin eiliset varaston penkomislöydöt eli kasa pölyisiä puulaatikoita. Hellä harjalla putsaus saa nyt kyllä riittää. Yhtään en tiennyt / muistanut, että tuollaiset kaunokaiset ovat aikanaan päätyneet mieheni lapsuudenkodista meidän autotallimme takimmaiseen nurkkaan. Koffin korissa oli myös isot patenttikorkilliset olutpullot. Niiden kohtalo on vielä avoinna, nyt ei säteile yhtään, että mihinkä niitä voisi käyttää. En jotenkin osaa käyttää koristeita vaan koristeen vuoksi, vaan tavaraan tarvitsisi saada liitettyä jokin funktiokin. Ehkä pitää ryhtyä olutta panemaan, mies ilahtuisi..

Ajatuksenani on sommitella koreista kevyt kirjahyllyn tai yöpöydän tapainen; joko lattialle päällekkäin tai seinälle sommitelmana. Parempi kuitenkin olla pitämättä kiirettä. Riskinä nimittäin on, että jos ratkaisu alkaa näyttää liian hyvälle, niin päätyvät vielä nämäkin oman makkarin sijaan opiskelijaboxiin....

4 kommenttia:

 1. Kivoja tuunauksia, varsinkin tuo Ikean tuoli muuttui ihankuin uudeksi. Mielenkiintoinen blogi sinulla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Spraymaali on kyllä keksinnöistä parhaimpia.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla että yllätys oli mieleen <3 Voiiii, mitä löytöjä oot tehnyt! Nuo puulaatikot on tosi hienoja, olen sellaisia aikani etsinyt mutta jouduin toteamaan että hinnat ovat noilla nykyään niin kovat että taitaa jäädä vain haaveeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi tuuri, että olivat hautautuneet niin pitkälle varaston uumeniin, etteivät osuneet ensin miehen silmiin. Olisivat voineet päätyä sytykkeiksi saunaan, meillä on vähän eri näkemys siitä mikä on hienoa ja mikä ei... :)

   Poista