Hae tästä blogista

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Suomineito päästä jalkoihin + Come to Finland –arvonnan voittajat


Osmo K. Oksasen Suksipoika. Sitaatti on  peräisin Magnus Londenin Julistemetsästäjä avautuu –haastattelusta Come to Finlandin verkkosivuilla.
Kyselin tuossa arvonnan yhteydessä Suomen parhaita matkailukohteita ja tulihan niitä ehdotuksia, tuttuja ja vieraampiakin.  Suomen ehkä vahvin matkailuvaltti eli Lappi taidettiin mainita kaikkein useimmin, vaan vahvaa kannatusta saivat myös saaristo ja rannikko-alueet sekä järvi-Suomi. Pohjois-Karjalan Koli mainittiin myös monessa kommentissa. Suurista kaupungeista Turku kiri vasta ihan viime hetkillä Tampereen ohi ja molemmat päihittivät täpärästi Helsingin.  Perinteisistä kesäkaupungeista  Naantali tuntui olevan  erityisessä suosiossa.


Vaan oma suosikkini melkein loisti poissaolollaan; vanhanajan matkailunostalgiaa tulvillaan oleva Hanko sai ainoastaan yhden maininnan, perin kummallista...


Come to Finland -tuotteiden arvonta on nyt suoritettu.  Osallistujia tuli ihan mukavasti, olin kovasti iloinen. Random.orgin satunnaisgeneraattorin avulla suoritetun 


Arvonnan voittajat ovat:Jonna, ”King of the Jungle”, Esther Helmiä, Saya sekä Klaara. 

1.Jonna, 2. King of the Jungle, 3. Esther Helmiä, 4. Saya
sekä
5. Klaara

Onnea! Laittelen postia tulemaan pikimiten.
 
Juliste Työväen arkisto. Lisenssillä CC BY -NC -ND 4.0


Sen verran jännittävää tämä arpominen oli, että seuraava arvonta käynnistyykin heti ensi viikolla. Arvontapalkinto liittyy tämän kuvan aihepiiriin:


3 kommenttia:

 1. Oih ihanaa voitin, tämä oli kiva yllätys!! Laitan postia tulemaan osoitteesi,ja suomen osoitteen kun asun Saksassa,ettei postit ole niin kalliita sinulle.

  VastaaPoista
 2. Eli voimme todeta, että nähtävää riittää ympäri koko maan :) Mulle Hanko on jäänyt etäiseksi, olen joskus tainnut siellä piipahtaa äkkiseltään. Pitääpä korjata asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on ehdottomasti käymisen arvoinen. Sieltä pääsee kesäaikaan myös retkelle Bengtskärin majakalle, myös hieno käyntikohde.

   Poista