Hae tästä blogista

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Ystäväkirja

Kuva Flickr.com

Onkohan olemassa sellaista entistä koulutyttöä jolla ei jossain vaiheessa olisi ollut ystäväni-kirjaa? Sellaista missä kyseltiin lempiruokaa, haaveammattia, lemmikkejä, inhokkiasioita, tulevaisuuden toiveita ja muuta muuten tarpeetonta mutta kaverisuhteiden kannalta tuiki tärkeää irtotietoa. Nostalgiset ystäväkirjat ovat tehneet uuden tulemisen. Niitä löytyy teemoittain, ikäryhmittäin, vauva-aikaan, keski-ikään, viisaille ystäville, kahjoille kavereille, polttareihin, synttäreihin, sähköisesti, paperilla, julkisesti, yksityisesti ..

Sain Romuaarteeni–blogin Jaanalta haasteen vastata Ystäväkirjan kysymyksiin. Kiitos!  Blogihaaste on käynnistynyt Napsahduksia  –blogista. Kas tässä..


Pituutesi ilman korkkareita?

Korkkareita en olekaan pystynyt käyttämään enää aikoihin, keittiörempassa vuosia sitten yksi laatikon etulevy putosi jalalle eikä isovarvas ole sen jälkeen tykännyt korkokenkien edellyttämästä varpaan asennosta


Kuva Flickr.com

Valloitan siis maailmaa tennarit tai lenkkarit jalassa, pää keikkuu siinä suurinpiirtein vähän puolentoista metrin yläpuolella.


Lempinimesi ja mistä se on peräisin?

Minulla ei ole lempinimeä. Joku on joskus yrittänyt, muttei yritä uudelleen. Pitäisin lempinimistä jos omasta etunimestäni joku keksisi jonkun edes siedettävän muunnoksen.Minkä ruuan valitset lauantai-illalle jos ei tarvitse miettiä kaloreita?

Lauantai-iltaisin en kyllä ruokaa valitessani suo ajatustakaan kaloreille, sen puoleen että niitä muina päivinäkään paljon miettisin…. Ja kyllä; sekä kalorisisällölle että ravintoarvoille pitäisi kyllä näillä ruokatavoilla, kiloilla ja senteillä suoda ihan muutamakin ajatus. Viikonlopun herkuttelu koostuu usein Lidlin salt & winegar sipseistä ja Ingmanin englantilainen lakritsi –jäätelöstä.  Aikana jolloin Suomessa ei vielä myyty viinietikkaperunalastuja, sisko joutui aina raahaamaan niitä minulle matkalaukkunsa täytteenä matkoiltaan.

TOP4 asiaa joita arvostat ystävyydessä?

Tähän varmaan kuuluisi vastata jotain ylevää ystävän luotettavuudesta ja huumorintajusta ja rinnalla kulkemisesta jne. Arvostan kuitenkin ihan erityisesti:

1) kassistaan löytyviä sopivankokoisia varasukkahousuja, 
2) kykyä olla kertomatta reiästä sukkiksissani, JOS niitä varasukkiksia ei kassissaan ole.. 
3) erilaisista mukavuusalueita, jolloin ystävä tuuppii minua pois omalta mukavuusalueeltani ja 
4) kykyä olla laskematta yhteydenpidossa vuoroja, ”mä taisin soittaa viimeksi” ja ”olisko nyt sun vuoro…”


Telkkarista: Moderni perhe, Kimmo, Salkkarit, Greyn anatomia vai Hottikset?

Mikä Kimmo? Moderni perhekin tuttu vain nimenä. Hottikset on kummallinen, olen katsonut enkä näe kenessäkään sarjan henkilössä mitään hottikseen viittaavaa. Kyky itselliseen ajatteluun olisi kyllä six-packia hotimpaa. Greyn anatomia käy, lienee varmaan pitkäaikaisin tv-tapani.Rakkaimmat harrastuksesi ja onko sinulla haaveissa aloittaa jotain uutta harrastusta?

Onkohan mennyt montaakaan vuotta, etten olisi opiskellut jotain.  Tämänhetkinen tähtää tiukasti tutkintoon, ja haittaa muuta harrastuselämää. Jos olisi enemmän aikaa, lukisin enemmän, paljon enemmän.Haaveita, joiden toivot toteutuvan lähitulevaisuudessa?

Pari tenttikirjaa pitäisi ihan lähitulevaisuudessa taklata ymmärrykseen. Hiihtoloma. Kaupunkiloma. Rantaloma. Lämpimässä merivedessä uiminen. Jääladulla hiihtäminen. Varisematon vesiliukoinen ripsiväri.


Hattaraa vai pehmistä?

Pehmistä ehdottomasti. Hattara, hyh! Taitaakin olla ainoa sokeripitoinen asia josta en pidä.


 Ripsiväri, kestoripset vai naturel?

Ei koskaan tekoripsiä, ajatuskin ahdistaa. Ripsiväriä jos sellainen sattuu aamulla käden ulottuville osumaan. Muutoin naturellina.  Entiseltä Kanebo 38:lta, nykyiseltä jotain-mitä-en-muista –merkiltä on tullut tuuheuttava ripsari. Semmoinen on hankintalistalla, aika korkealla.

Mrs Flora Drummond Downing Streetillä vuonna 1906.

Mottosi?

Näitähän riittää.  Joka tilanteeseen. Olen erilaisten sitaattien ja kaikenlaisten tiivistettyjen viisauksien suurkuluttaja.

Haastan ystäväkirja-kysymyksiin vastaamaan:


Haasteen säännöt:
Kiitä haasteen antajaa ja mainitse Napsahduksia-blogi haasteen alulle panijana
Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin
Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi
Haasta mukaan ihania bloggaaja frendejä.


10 kommenttia:

 1. Kiva kun tällaisia hauskoja haasteita taas on liikkeellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaiset haasteet ovat kyllä ehdottomasti rusinoita blogipullassa.

   Poista
 2. Kiva, kun lähdit mukaan, hauska oli vastauksia lukea :)

  VastaaPoista
 3. Tämä olikin hauska tapa tutustua uuteen blogituttavuuteen! Minullakaan ei muuten oikeastaan ole lempinimeä, vaikka nimeni on pitkä. Muutamat käyttävät kyllä Karkkia tai Karkkista, mutta aika harva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit käymään. Blogillasi on kyllä nimi joka jää mieleen!

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! Tämä avaa taas uusia blogeja luettavaksi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta, mulla oli mennyt tämä haaste ihan ohi ja sattumalta tähän äsken törmäsin! Tartun tähän kivaan haasteeseen ja pyrin vastaamaan viikonlopun aikana :)

  VastaaPoista