Hae tästä blogista

tiistai 10. toukokuuta 2016

Jaksaa jaksaa & arvonnan voittaja


Pyysin tuossa We can do it – arvonnassa osallistujia kertomaan omia voimalauseitaan. Paljon tuttuja,  joitain uusia, monia koskettavia, osuvia, hauskoja, herkkiä ja monin eri tavoin voimaannuttavia lauseita tulikin, kiitos! Aivan erityisen tarkasti taltioin mieleeni Suden lauseen `Onko se nyt niin lukkoon lyöty, mikä on turhaa ja mistä on hyöty.` Tässä on Hyppelihiiri osunut kyllä ihan asian ytimeen! 

Kaikenlaiset to do –listat on vähän lyhentyneet, mutta hiljaa hyvä tulee ja vielä riittää kaikenlaista urakkaa. Usko, sisu ja maailmanparantamishalu ovat kaikki vähän koetuksella juuri nyt. Vähän on semmoinen rattaiden väliin puristuneen olo, mutta kyllä tämä urakointi vielä iloksi muuttuu ja sitten taas  Maailman on mun!

Peltikalenterin voittajan voimalause muuten kuului, että `Hyvään elämään tarvitaan aina läheisiä`. Niinpä.  Onnea Tutu, laitan sähköpostia tulemaan sinulle.4 kommenttia:

  1. Mukavaa että tykkäsit voimalauseestani. Se oikeuttaa tekemään ihan hassujakin asioita =) Onnittelut Tutulle voitosta.

    VastaaPoista
  2. Upeita voimalauseita. Onnea voittajalle.

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajalle. Itsellä meni tämä ohi, mutta seuraavalla kerralla. Yritin tässä lukijaksi kirjautua. Google herjaa jotain.

    VastaaPoista