Hae tästä blogista

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Pihakeinun uusi ilme


Viime vuonna näihin aikoihin takapihan sateelta-suojaan viritelmät olivat sitä luokkaa, että saa kiittää onneaan etteivät naapurit tehneet ilmoitusta ympäristörikoksesta.  

Viime vuotinen viritys, Ei puutarhaesteetikoille..
Alkukesän aikana puinen pihakeinu uudistui perusteellisesti. Vanha väri tummui monta astetta syvemmäksi Supi-saunavahalla käsiteltynä. Nuhruisten patjojen suojana toiminut 70-luvun  retromakuupussi korvaantui vitosen kirppiskankaalla tehdyillä istuintyynyjen uudelleenverhoilulla. 

Runko maalattuna..
Pressun sijaan pihakeinua suojaa nyt sateelta katos, joka on ommeltu vettä hylkivästä markiisikankaasta. 

Vettä hylkivä ja homesuojattu markiisikangas katoksena. 
Kiitos siskolle ompelutöistä ja anteeksipyyntö naapureille vielä siitä viime vuotisesta virityksestä.. Eipä ollut isokaan projekti, miten tätä ei tullut aikaisemmin tehtyä?

6 kommenttia:

 1. Keinusta tuli kuin uusi, monesti ei vain saa aikaan, vaikka tietää että pienellä vaivalla saa ehostusta aikaan. Kiva että nyt on!

  VastaaPoista
 2. Ihania projekteja sielläkin päässä nyt kun eksyin sinunkin blogiisi. Iloa kesään keinussa :)!

  VastaaPoista
 3. Pitäisi meidänkin keinussa olla katos. Joskus siinä voisi olla kiva istua pikkusateellakin kastumatta. Meidän keinu on teräsputkesta tehty et hitsata sit pitäis kannakkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja parasta katoksessa on se, ettei tarvitse joka pisaran kohdalla syöksyä pelastamaan tyynyjä, vilttejä ja kirjoja joita keinuun kertyy..

   Poista