perjantai 17. elokuuta 2018

Jos työ herkkua ois...
Siskon viime vuonna roskalavalta löytämät työkalut olivat päässeet pahasti ruostumaan. Joku vähemmän optimistinen tyyppi olisi kyllä jättänyt moiset ruosteiset työhalujen karkottajat poimimatta talteen. Mitäs näille voisi tehdä vai pistetäänkö suosiolla metallinkeräyksen luukusta sisälle?


Oli kyllä tosi lähellä, että vehkeet olisivat  päätyneet metallinkeräykseen, mutta sisko päätti kuitenkin vielä kokeilla puhdistamista. Hän hioi ensin porakoneeseen liitetyllä teräsharjalla ruosteet pois niin hyvin kuin kykeni. Hionnan jälkeen maalipinta valkoisella metallilakkamaalilla ja lopuksi koristelu  servetinpalasilla. Koristeiden päälle vielä tirppa väritöntä lakkaa.  Ja kas, ei ole työilo ainakaan välineistä enää kiinni…


Ei nämä työkalut ehkä ikuisesti näin herkullisen söötteinä säily. Se on kuitenkin varmaa, että sen minkä kestävät, antavat kyllä töihin ruosteläjiä enemmän lisäbuustia.  Voihan se työkin olla herkkua kunhan vaan on kivat välineet.

Viikonloppuja! Täällä maalataan olohuoneen seinää. Maali on jo ostettu, nyt vaan pitäisi päästä inspiraatiosta toteutusvaiheeseen..

Tämä olkkarin punainen seinä lähtee nyt !!
Ihan viileänvaalea ei ole  uusikaan väri, mutta jos nyt kuitenkin pikkaisen vähemmän
värikylläiseen suuntaan mentäisiin..


4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat.. Aina ei kannata heittää pois, jos omistaa taitavat kädet. Hienosti ideoitu ja lopputulos on todella upea.
  Tunnelmallinen olohuone sinulla siellä... mielenkiinnolla jään odottamaan uudempaa versiota<3
  Leppoisaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viikonloppu oli aika työntäyteinen, mutta silti yllättävän helposti tuollaisen olohuoneen muutoksen sittenkin saa aikaiseksi...

   Poista
 2. Työvälineet sopisivat monille, koska ne ovat niin kauniita, ettei raaski tehdä mitään. Mutta minkä värin valitsit olohuoneeseen, ei aavistustakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneen väri vähän hirvitti purkkia avatessa; tuliko valittua turhan tumma. Loppusiivouksen jälkeen eilen kuitenkin hyvä mieli valinnasta...

   Poista